Kurs za profesionalnog šminkera


Želite dinamičan posao i uzbudljivu karijeru?

Postanite profesionalni šminker za samo 30 dana!

 

 

Marina MicanovicBiti profesionalni šminker je izuzetno dinamično, kreativno i dobro plaćeno zanimanje. Dok se njime baviš stalno si ‘’u letu’’. Može ti se dogoditi da tokom dana našminkaš mladu i njenu kumu, odmah zatim odletiš na drugi kraj grada na šminkanje devojaka za modni editorijal, a uveče odjuriš da ‘’središ’’ manekenke za reviju.

 

Nauči kvalitetno da šminkaš

 

Višegodišnje iskustvo u praksi profesionalnog šminkera i podučavanju šminkanja poslužilo je da koncipiramo savršen odnos između trajanje škole, znanja i cene. A sve to u korist znanja a na štetu cene. To znači da se vreme ne gubi na bespotrebne stvari kao što je suvišna teorija ili beskrajna predavanja o istorijatu šminkanja. Akcenat je stavljen na sažetu i kvalitetnu teoriju koja pruža maksimum neophodnog znanja. Ono šta je bitnije je da pružamo mnogo prakse i što brže osposobljavanje za samostalan rad. Cela poenta jeste u tome – da što pre naučiš I postaneš dobar šminker! Naravno, kako bi što pre započela svoju karijeru!

I naravno, insistiramo na što više kreativnosti, prakse, tvom ličnom stilu i slobodi izražavanja.

Zbog toga, ovaj kurs traje mesec dana, 2 puta nedeljno po 3 sata. A to je 6 sati nedeljno tokom kojih konstantno usvajaš teoriju kroz praktičan rad. Časovi za profesionalnog šminkera se obavljaju u poslepodnevnim terminima. To je zbog toga što je naša škola prilagođena i osobama koje rade.

 

Šta konkretno dobijam po završetku škole za profesionalnog šminkera?

11254538_980620161962807_1620655110_o

 • Znanje kako se pravilno nanosi podloga
 • Savladane sve stilove šminkanja (dnevna, večernja, smoky eyes, caty eyes…)
 • Bićeš na ‘’Ti’’ sa šminkanjem za profesionalno fotografisanje
 • Praksu na pravoj modnoj reviji i na profesionalnim snimanjima editorijala!!!!
 • Sve tajne zanata koje retko ko hoće da otkrije, a koje ti toliko mnogo znače
 • Skriptu o svemu što učimo
 • Sertifikat o završenom kursu za profesionalnog šminkera sa kojim možeš da ostvariš popuste na mnoge kozmetičke proizvode i brendove
 • Dobro plaćen i dinamičan posao u rukama
 • Posao koji je cenjen svuda u svetu
 • Mogućnost i znanje da odmah počneš da se baviš ovim poslom
 • Znanje profesionalnih šminkera koji su sticani godinama
 • Garanciju da ćeš sve lako savladati!
 • Znanje da sama radiš i započneš samostalnu karijeru

 

Praksa na modnim revijama i snimanjima modnih editorijala

1488128_10203476538176955_688107771_n

Ono šta nas čini drugačijim od drugih jeste to što te odmah vodimo na praksu. I to ne bilo gde. Idemo u samo srce modne scene Srbije i regiona. Vežbaćemo šminkanje na manekenkama i manekenima poznatih domaćih kreatora. Neposredno pre izlaska na modnu pistu.

Pored toga, idemo i na snimanja modnih editorijala. Tamo, zajedno sa dizajnerima i fotografom pravimo magiju. Savladaćeš sve trikove scenske šminke, kako profesionalno osvetljenje utiče na šminku i još mnogo drugih tajni zanata. Upoznaćeš druge profesionalce u modnom svetu. Ovi kontakti i znanje koje stekneš u školi za profesionalnog šminkera će ti svakako značiti kada se otisneš u samostalne profesionalne vode.

Naša garancija kvaliteta su profesionalni šminkeri koji su već prošli obuku i koji već uveliko imaju svoje klijente.

Sceliano_Bafe_X_-38 Sceliano_Bafe_X_-115 Sceliano_Bafe_X_-100 Sceliano_Bafe_X_-33 Sceliano_Bafe_X_-3

 

 

 

 SubstandardFullSizeRender_10

Prijavi se odmah

Moramo napomenuti da je broj mesta ograničen. To je zbog toga da bi učenicima bila posvećena puna pažnja. Ovakav pristup se kroz praksu pokazao kao izuzetno uspešan.

Zbog toga pozovi +381 69 15 10 208 i rezerviši svoje mesto u školi za profesionalnog šminkera.

Tvoja nova karijera te čeka!

 

P.S. Moramo dodati veoma važnu stvar. Tokom trajanja kursa za tebe smo obezbedili baš sve što ti je neophodno za učenje i vežbanje! Četke, puderi, senke, rumenila… Baš sve! I to apsolutno GRATIS!!!

P.P.S. U aprilu i maju počinje sezona svadbi i matura, što ti daje mogućnost da odmah počneš da radiš, zarađuješ i gradiš svoj biznis i svoju karijeru baš onako kako želiš.