Profesionalno šminkanje


Zašto je dobra šminka osnova Vašeg dobrog raspoloženja

vencanje i sminkaU životu svake žene postoji nekoliko izuzetno važnih događaja u kojima je apsolutni prioritet da izgledaš savršeno. Za početak tu su matursko veče onda apsolventsko, kumovanje na svadbi najbolje drugarice ili druga, a onda kao kruna dolazi tvoje venčanje. Za sve ove događaje važno je da se o tvom besprekornom izgledu pobrine profesionalni šminker.

Venčanje je, pored trenutka kad postaje majka, svakako jedan od najvažnijih događaja svake žene. To je trenutak u kojem se, svom voljenom muškarcu, obavezuješ na ceo život.

U trenutku kada jedno drugom obećavate da ćete se čuvati, voleti i poštovati do samog kraja, apsolutno je nedopustivo da sve ne bude savršeno. Ok, neke stvari ne možemo predvideti niti na njih uticati. Kao što su iznenadni letnji pljusak.. Ali, postoje stvari u koje jednostavno moraš biti sigurna da te neće izdati. A to je šminka za venčanje. Kao profesionalni šminkeri sa velikim iskustvom iza sebe moramo te posavetovati da dobro povedeš računa kome daješ u ruke moć da tvoj dan načini savršenim, ili ga načisto upropasti.

Profesionalni šminker vs. amaterSrecna i lepa mlada

Jedina razlika koja će tebi značiti je da li si se na svojoj svadbi osećala savršeno ili je sve bilo propast. Da li će ti se puder razmazati na vrućini? Da li ćeš sa mamom pustiti koju suzu pa će ti se razmazati maskara? Ili ćeš tokom čestitanja ostaviti svim gostima trag? To su pitanja koja čine razliku između profesionalaca ili amatera. Ne dopusti da te razni neprovereni ‘’šminkeri’’ prevare. To je dan u kojem je samo najbolje dovoljno dobro za tebe.

Profesionalno šminkanje je ono zbog čega ova pitanja sebi nećeš morati da postavljaš.Jedina pitanja koja mogu da te ”muče” su koji tip šminke odabrati. Da li više voliš nežniju ili jaču šminku? Smoky ili caty oči? Crveni karmin ili sjaj? Koji je tip tvoje venčanice i kakva mlada želiš da budeš. Da li si jesenji tip smeđe-zlatnih tonova ili letnji u kom će dominirati neobične i vedre nijanse.

Zbog toga je naš apsolutni prioritet da za tu priliku nađemo zajedničko rešenje koje će biti savršeno za tvoj tip ličnosti, oblik lica i model venčanice. Kako bi sve teklo po planu i kako bi se stres sveo na minimum preporučujemo ti da prvo pozoveš radi konsultacija. Sledeći korak je proba šminke kada se sa svojim profesionalnim šminkerom dogovaraš tačno kako će sve da izgleda. Probaćete različite stilove i utvrditi koji najbolje ističe sve tvoje kvalitete ali i odgovara i tipu venčanice. Onda dolazi veliki dan u kojem je tvoja jedina briga da se dobro provedes. Tvoj savršen izgled je naša odgovornost.

17499420_10210905498327517_3065849016585908924_n 17425867_10210905506487721_2260499110902749490_n

Možemo da se pohvalimo našim srećno udatim klijentkinjama. Zadovoljne saradnjom na njihovom venčanju one nastave da dolaze da se našminkaju svaki put kada imaju neko važno dešavanje ili proslavu. Možemo čak i da se pohvalimo da sa mnogim klijentkinjama više nemamo profesionalni odnos. Postali smo veliki prijatelji!

Kumstvo na svadbi nije ništa manje važno. To je takođe trenutak kada moraš da zasijaš pored svoje najbolje prijateljice (ili prijatelja). Ali ne brini ni trenutak više. Mi razumemo veliku ljubav i povezanost najboljih drugarica tako da nudimo poseban i povoljnijij program šminkanja mlade i njene kume. Time vam osrecni mladencimogućavamo da vam ovaj dan bude još posebniji i da vas još više zbliži.

 

       Šminkanje za mature i apsolventsko veče je prvo bitno događanje u tvom životu. To su tvoji prvi važni koraci od devojčice ka ženi i zato je od izuzetne važnosti da ih načiniš što posebnijim. Jednog dana kada budeš svojoj deci pokazivala albume sa fotografijama ovih događaja ne dopusti sebi da se smeju i kažu ti ‘’Jao, mama, pa vidi kako si bila smešno našminkana’’. Naš profesionalni šminker će ti pomoći oko izbora stila. Pored toga što ćeš biti vrhunski i profesionalno našminkana shvatićeš zbog čega je jako bitno da naučiš kako sama da se pravilno našminkaš.

Pozovi nas i otkrij i ti zašto nam se zadovoljne klijentkinje stalno vraćaju.

+381 69 151 0208  Škola šminkanja Natural Beauty

 

CENOVNIK

USLUGA ŠMINKANJA Redovna cena CENA SA POPUSTOM
Mlada za venčanje 3.500 3.000
Mlada za venčanje sa probom Po 3.000 Po 2.500
Paket šminkanja mlade i kume Po 3.000 Po 2.500
Ostale svečanosti – matura, nova godina, kumstva i sl 2500