Sjajna i kreativna atmosfera u školi šminkanja


Škola šminkanja Natural Beauty – atmosfera

Picture-29Bilo da je u pitanju škola za profesionalnog šminkera ili pak kratak kurs ličnog šminkanja kod nas je uvek dobra atmosfera.

Škola Natural beauty vodi računa o svakoj pojedinačnoj učenici ili učeniku. Naše iskusne instruktorke su tu da osiguraju da svaki polaznik razume i savlada gradivo.

 

 

Projekti na kome smo angažovani

Naša škola je od svojih početaka imala različita angažovanja na raznim modnim projektima. Kako je naš tim postajao sve veći, a čine ga svi naši polaznici, tako su angažovanja postajala sve veća. Tu svako ima šansu, ne samo u svom radu i makeup izražaju, već i da sami steknu svoje kontakte i potencijlane klijentkinje, koje će u nekom trenutku šminkati i mimo revija, ali po najviše iskustvo “iza scene”, koje je od neprocenjivog značaja!

Sa posebnim zadovoljstvom možemo istaći da je naš tim radio na NYFW, kao i na mnogim humanitarnim modnim revijama gde su nas čak angažovali i dizajneri iz rusije. Angažovanja na humanitarnoj reviji u NY za obnovu srpske crkve Sv. Sava koja je izgorela, je još jedan od modnih projekata u cilju humanosti.

Crna Gora postaje sve šire modno tržište, na kojim smo već bili kao makeup podrška i sponzori na takmičenju mladih modnih dizajnera Balkana-Balkan young fashion designers- a ovaj i slični projekti nas tek čekaju.

Naš način prenošenja znanja je akcenat ovog kursa. To podrazumeva da svaka naša polaznica uči da šminka na najrazličitije načine, prilagodjavajući makeup svakom različitom obliku lica i očiju, kako ne bi šminkale po šablonima. Naš kvalitet edukacije postoji od samog početka, jer samim konceptom programa i studioznim pristupom, on je prilagođen svim nivoima znanja, a rezultati su vidljivi nakon samo par časova.

Naši rezultati su naša najjača preporuka!

Škola šminkanja vam nudi brzu i efikasnu obuku za profesionalnog šminkera

Na slikama možete videti delić atmosfere. Pravo stanje je teško zabeležiti okom kamere. Pokušaću da vam prenesem delić dešavanja na jednom času.

Škola šminkanja je otvorena i devojke počinju da se okupljaju pred početak časa. Tada se uglavnom sumiraju utisci od prethodne modne revije na kojoj su bile na praksi ili o predstojećem profesionalnom snimanju koje ih očekuje. Sve žubori od razmena ideja i utisaka. Onda dolazi instruktorka i škola šminkanja može da počne. Utisci nastavljaju da se sumiraju ali više kroz detaljnu analizu prethodne prakse. Devojke izlažu svoje utiske, zapažanja i probleme ukoliko ih je bilo. Pričamo o dobrim načinima rešavanja akutnih nedoumica koja se mogu javiti kad si profesionalni šminker. Instruktorka daje praktične savete i korekcije koji svima mnogo znače. Zatim sledi karatak teorijski deo časa u kojem se šminka kao tema stavlja u prvi plan. Zatim sledi praktična primena naučenog kroz šminkanje modela. Tada nastane prava radna atmosfera. Puno pitanja i puno konstruktivnih i korisnih saveta kao i sve te male tajne i cake, svojom nesebičnočću, instuktorka deli i koristeći svoje iskustvo, može puno da Vam pomogne u procesu učenja i rada.Polaznici su veseli i motivisani. Naročito ih motiviše praksa na modnoj reviji i snimanju modnih editorijala. To je stvar koju smo omogućili kako bi devojke mogle da dobiju neprocenjivo iskustvo i to u samom vrhu mode.

Kurs šminkanja

 

 

 

Što se tiče kursa ličnog šminkanja, on je po svom konceptu malo drugačiji jer je najčešće individualan. Pristup je takođe malo drugačiji, jer šminku prilagođavamo jednoj osobi. Takođe, uz razgovor, uz vrlo korisne savete, ne da ćete samo da sebe naučite da šminkate, već ćete znati i koju kožmetiku da koristite,tj. ona koja vama i vašem licu najviše odgovara.

Zahvalnost na toploj ii kreativnoj energiji kao i vrlo korisnim savetima, devojke osete vrlo brzo, a često se upravo zbog kvaliteta obuke i njenog pristupa, iste devojke koje su došle da nauče sebe da našminkaju, opedele i za kurs za profesionalnog šminkera.

 

SubstandardFullSizeRender_11 SubstandardFullSizeRender_10 SubstandardFullSizeRender_9 SubstandardFullSizeRender_6 SubstandardFullSizeRender_8 SubstandardFullSizeRender_5 SubstandardFullSizeRender_4 SubstandardFullSizeRender_3 SubstandardFullSizeRender_2 SubstandardFullSizeRender_1 SubstandardFullSizeRender FullSizeRender_1 FullSizeRender

DSCN7272 DSCN7310 DSCN7269 DSCN7247 DSCN7254 DSCN7231 DSCN7286

DSCN5603