Šminka za svaki horoskopski znak


Ovan

Ovo je vatreni znak, koji karakterišu strast i jaka energija. S’ obzirom da su oni, po prirodi, osobe koje preuzimaju inicijativu i koje su vrlo preduzimljive, lako se mogu prepoznati. Biće na čelu projekta, glasni i energični. Što se tiče šminke pristaju im jake boje poput crvene ili narandžaste koje upravo karakterisu tu strast i energiju. Ukoliko ste rođeni u znaku ovna, vodite računa da dodatno ne naglašavate oči. Dovoljan je ruž u gore navedenim bojama i bićete savršeni.

 

 

 

 

 

 

Sminkanje bik

Bik

Zemljani znak, koji sam po sebi opisuje osobu koja zna šta želi, čiji je fokus dosta izražen , sa tačno određenim ciljevima i jasnim pogledom na život. U skladu sa time vole i da se šminkaju jasno i ne preterano upadljivo.

Makeup koji vam pristaje su zemljani tonovi: braon, zelena, bež. Na ovaj nači ćete zadovoljiti svoju potrebu da budete uredni, ali da ne odskačete.

 

 

 

 

Sminkanje blizanci

 

Blizanci

Blizance karakteriše promenljiv karakter i mogućnost brze adaptacije na nove situacije. Svestran i radoznao često je sklon istraživanju i isprobavanju novih stilova.Za ovaj znak sve opcijei sve kombinacij

e su moguće. U zavisnosti od raznih periodičnih i životih okolnosti, ovaj znak je otvoren za experimente I nove momente.

Od neutralnih, preko zemljanih do jarkih boja, ako su dobro iskombinovani sa odevnim kombinacijama, i ostalim elementima (nakit i drugi akcesoari) , mogu jako zanimljivo izgledati. Želju za čestim promenama možete ispuniti mešanjem senki različitih boja.

 

 

 

 

Sminkanje rak

Rak

Karakterise ih jaka emotivnost i otvorenost. Vole umetnost i muziku, verni su vezuju se za partnera i prijatelje.

Upravo ovakvim osobama, pristaju što prirodniji i svetliji tonovi, u skladu sa njihovom prirodom. Vrlo neupadljivi, mogu ostati dosledni sebi neutralnim makeup-no makeup stilom. Na ovaj način delujete prirodno i sveže, bez da skrećete na sebe previše pažnje koju ne volite.

 

 

 

 

 

Sminka lav

Lav

Ovo je još jedan vatreni i jak znak. Energetski su jako dominantni, a često žele takav utisak da ostave i na okolinu. Lavice vole da dodatno privuku pažnju ali, za razliku od svog ponašanja šminkom to vole da postignu što diskretnije. Roza i sve nijanse roze kao i svetlo ljubičasta su njihove boje i u njima se osećaju i nevino i zavodnički. Ove nijanse vam omogućavaju da izrazite i svoju nežniju stranu ali i da, istovremeno,napravite kontrast sa vatrom koja je u vama.

 

 

 

 

 

 

Sminka devica

Device

One su smerne, pomalo konzervativne, tačne i analitične osobe. Iako poseduju naizgled rezervisane osobine devica je otvorena za nove i drugačije stvari i izazove. Kao zemljanom znaku, najbolje vam pristaju zemljani tonovi, zlatna i bronzana boja ili blagi akcenti u ovim nijansama dopustiće da sakrivena zavodnica izađe iz vas. Ovom znaku je izuzetno bitna urednost i svedenost tako da ćete retko sresti osobu ovog znaka da bez šminke izađe i u prodavnicu.

 

 

 

 

 

Sminka vaga

Vaga

Jednom rečju – estete. Osećaj za lepo i kvalitetno je karakteristika ovog znaka. Ovo je jedan od retkih članova zodijaka koji ima ovako izražen osećaj za lepotu. Ne vole da budu ni minut same. Ovom znaku najbolje pristaje bordo karmin i oči blago naglasene ajlajnerom. Na ovaj način vaša prefinjenost dolazi do izražaja, a u tom osećaju se osećate potpuni. Ukoliko na sve to dodate i elegantnu haljinu, ili jednostavnu i lepu maramu imaćete savršen stajling.

 

 

 

 

 

Sminkanje skorpija

Škorpija

S obzirom na njihov jak intelekt, oštar i jasan pogled, ovim osobama ipak najbolje stoje zemljani tonovi. Na ovaj način ostvaruju kontakt sa dubinom koju nose u sebi i kojoj teže. Nijanse zeleno-plave, braon , pa čak i sive su mozda najbolji izbor. Ako pripadate ovom znaku vodite računa da ne preterate sa kombinacijom boja. Svoju zavodljivost možete izraziti i samo jarko crvenim karminom i maskarom.

 

 

 

 

 

 

 

Sminka strelac

Strelac

Vatreni znak, koji karakterisu neobičnost kako u oblacenju tako i u šminkanju. Za ovaj znak nema puno pravila. Otvorene su za eksperimente, vole da probaju nešto novo i drugačije. Žele da su drugačije od drugih, i to u prirodi i jesu. Strelčevi vole boje i vole da se igraju tako da često imaju neobične kombinacije kako u garderobi i šminkanju tako i u nakitu. Rado koriste sve boje kojih se ‘’domognu’’, vole da akcentuju usne i oči i to je ne samo stil već i način izražavanja.

 

 

 

 

 

 

Sminkanje jarac

Jarac

Karakteristično za njih je da se sa svojim ciljevima i upornošću ističu u odnosu na sve druge znakove. Iako mogu da funkcionišu i samostalno ovaj znak voli svoje bliske prijatelje i ukoliko imaju jasno postavljen cilj, umeju istovremeno da budu vrlo topli ali i jaki. Vole posao i poslovni odnos ali i druženje. Kao takvi, zemljanim tonovima treba da istaknete oči kako bi drugi mogli da vide dublje, sve što se krije iza tog čvrstog i jakog stava.Ljubičaste nijanse takođe lepo pristaju ovakvim ličnostima.

 

 

 

 

 

Sminkanje vodolija

Vodolija

Najzanimljiviji i veoma intrigantan horoskopski znak. Zbog svoje prirode nemate potrebe dadodatno ističete to što već nosite u sebi tako da su neutralni tonovi pun pogodak za vas. Zbog svoje kreativnosti, otvoreni ste za eksperimente, ali samo u vidu akcenta u boji na usnama ili na očima. Za vas važi ‘’ ili ili’’. Isticanje i jednog i drugog za ovaj znak je strano i to obično ne vole.

 

 

 

 

 

Sminkanje ribe

Ribe

Zbog izražene emotivnosti i duhovnosti, ove osobe vaze za mirne i pomalo povučene. Zbog svoje nežne i čiste prirode, trebalo bi istaci jako lepe crte lica, a koristiti malo jače tonove na usnama ili očima. Boja šljive ili tamno ljubicasta upotpunjuje vašu produhovljenu prirodu i daju joj otvoren i topao ton. Uz urednu i neupadljivu frizuru lako postižete efekat nežne vile.

 

 

 

 

Vaše mišljenje nam je važno