Dvodnevni kurs šminkanja


Otkrijete da li pripadate među 89,2% žena kojima je neophodan kurs šminkanja

Odgovorite na sledećih nekoliko pitanja i otkrijte da li spadate u 10,8% žena kojima šminkanje nije bauk

tumblr_mniinahVX91s7o71ao1_500

 1. Da li je neophodno da se koristi korektor?

Ako ste mislili da je odgovor ne,prevarili ste se! Ukoliko se ne stavi korektor predeo oko očiju i usana deluje jako umorno i ostarelo.

 1. Da li se teniranje radi četkom ili blagim utapkavanjem prstima?

Teniranje se radi četkom namenjenom za to.

 1. Da li se puder u kamenu može naneti bez podloge?

Velika greška je popularno mišljenje da se puder u kamenu može naneti direktno na kožu.Ovaj puder se nanosi na lice na koje je prethodno nanet ten ili makar krema koja se brzo upija. Puder u kamenu se nikada ne nanosi na nepripremljeno lice.

 

Ovaj problem dele milioni žena a uz kurs šminkanja rešenje je tako jednostavno i lako

loša šminkaUkoliko ste imali problema sa rešavanjem ovog malog testa onda delite problem sa milionima žena u svetu. Problem jeste velik, neću vas lagati. Kvalitet vaše kože, vaša lepota i postojanost šminke tokom vama bitnih trenutaka su dovedeni u pitanje. I to svaki put. To znači da, umesto da uživate u važnim i nezamenjivim momentima kao što su sestrina svadba, poslovna večera od koje vam zavisi dalji tok karijere ili pak prvi sastanak sa onim pravim, stalno razmišljate da li vam se razmazala maskara, da li se skinuo puder. A kad odete do toaleta da popravite šminku shvatite da se senka na kapcima pretvorila u jednu masnu liniju. To su stvari koje se dešsavaju, a izgleda malo neuredno.

Situacije sa jakim karminom,  sa senkama oko očiju koje izgledaju razmazano, ili su nam istakli umor, su najčešće. Neminovno je da nam se svima to dešavalo, i da smo možda bili nekom smešni zbog toga. Nekom je možda i simpatično, ali nama nikao prijatno.

Oni koji su ovo iskusili svaki osmeh sa nakarminisanim usnama vagaju dvaput. Dobro znate ono kad poželite da se nasmejete i večito pitanje koje sklanja osmeh sa lica ’’Da li imam karmin po zubima’’.

Prenaglašena ili neuredna šminka je, ne samo izuzetno neprijatno stanje po ženu već ostavlja i izrazito loš utisak. Dokazano je da sagovornici nemaju dobro mišljenje o ženama koje su neadekvatno ili prejako našminkane. A muškarci beže od neprirodno nafrakanih žena. Da li ste sigurni da vas nije ponovo pozvao jer je pomislio ’’Ko zna kako izgleda ujutro kad sve to skine sa lica’’?

Najveći problem nastaje kada žena, nažalost, sama uči da se šminka i to iz raznih ’’uradi sam’’ internet pretraga ili stranica u magazinima koje pišu ljudi bez znanja o temi. A pravilna šminka je, uz adekvatnu negu tela, osnova onoga što nazivamo ’’prava žena’’.Šminka smoky eyes

Kao što vidite, naizgled jedan ’’mali’’ problem u suštini izaziva čitav lanac većih.

Ali ne brinite više! Postoji rešenje uz koje više nikada nećete morati ni sekund da budete nesigurni u sebe i svoj izgled. Saznajte kako da istaknete svoju lepotu i sačuvate svoju kožu zdravom i negovanom.

Sve ovo možete lako i brzo savladati na kursu šminkanja. A pored toga, otkriću vam tajnu kako ćete ne samo dobiti znanje i samopouzdanje za ceo vek već i zaraditi od pohađanja dvodnevnog kursa šminkanja u školi Natural Beauty. I to sve brzo i lako!

 

Šta ću sve naučiti na kursu šminkanja?

FullSizeRender (1)

 • Čiščenje i nega lica
 • Izvlačenje konture lica
 • Korekcije nepravilnosti (kako: načiniti lice mršavijim, izduženim, smanjiti grčki nos, devijaciju, srediti problem udaljenih očiju, sakrivanje opuštenijeg predela ispod brade…)
 • Kako se pravilno tenira lice
 • Pravilna upotreba korektora i pudera
 • Kako da adekvatno nanosite rumenilo
 • Smoky eyes
 • Koje su prave boje pudera za vašu nijansu i tip kože
 • Cake za nanošenje maskare i efekat ekstra dugih trepavica
 • Kako vizuelno povećate ili smanjite razmak između očiju
 • Na koji način se postiže dugotrajna i besprekorna šminka
 • Kako da se šminka ne razmazuje
 • Caty eyes tehnika šminkanja očiju
 • Kako da se našminkate za venčanje, poslovni izlazak
 • Šminkanje za večernje prilike i kako da šminka bude postojana
 • Koktel šminka
 • Koja je adekvatna šminka za dan
 • Kako se našminkati za posao
 • Korekcija medicinskig problema (kako: sakriti ožiljke, prikriti probleme od akni i bubuljica, prikriti groznicu na usnama, korigovati bilo koji vid asimetrije, vizuelno podići opušteni kapak, načiniti nevidljivim tamne podočnjake, rešavanje problema rozacee i rumenila pomoću šminke… )

Uz sve ovo obezbedili smo vam i šminku koju ćete koristiti kao i četkice, pudere, korektore… Baš sve šta vam je potrebno. Vi ni očemu ne morate da brinete.

Vežbaćete na najboljem modelu na svetu – na sebi samoj, i do savršenstva ovladati veštinom šminkanja. Sve to u maloj grupi ili individualno u zavisnosti od toga šta vam više odgovara.

 

Kako ću da zaradim od kursa šminkanja?

FullSizeRender (2)Tokom života čeka vas puno važnih događaja koje treba proslaviti. Za početak tu je matursko veče. Onda apsolventsko. Drugarice počinju da se udaju pa se i na svakoj svadbi valja pokazati najbolje. Onda dođe i tvoj veliki dan. Prvo je tu romantična veridba tokom koje ne želiš ni da razmišljaš o šminci. Želiš da budeš 100% sigurna da vladaš situacijom.Venčanje je jednostavno trenutak u kojem ćeš zaseniti sve ostale. Sledi i kumovanje na svadbi najbolje drugarice. Polako kreću i prva krštenja koja takođe zahtevaju besprekornu šminku. Prvi posao i proslava istog. Izlazak povodom prvog datog otkaza. I još mnogo, ali stvarno mnogo drugih situacija, slavlja i važnih momenata kada je bitno da se pokažeš u najboljem svetlu.

Činjenica je da je prosečna cena jednog šminkanja kod profesionalnog šminkera košta preko 20 evra. To znači da za cenu jednog kursa šminkanja možete tek jedva 3 puta koristiti usluge profesionalnog šminkera.

Do svoje 35. godine prosečna žena ode na najmanje 10 važnih događaja ili proslava. Sledi da će joj za savršenu šminku trebati 260 evra koje će morati da ćušne u džep profesionalnog šminkera ukoliko želi perfektan izgled.

Uštedite novac za bitnije stvari. Završavanjem kursa ličnog šminkanja savladaćete sve cake i umećete sami da nanesete savršenu šminku. Steći ćete veštinu koja vredi za ceo život. Dvodnevno viđanje sa instruktorkom po 3h, učiniće da se osećate mnogo bolje što ste uložile u sebe i naučile pravilno korišćenje vaše kozmetike.

 

Cena individualnog kursa za licno sminkanje je 65e.

Pozovite odmah i zakazite svoje termine i izgledajte uvek kao da vas je sminkao profesionalac!